fbpx

Projects

Raikas sisäilma toi paremmat unet

Kun Kai Välimaa muutti vuosi sitten takaisin vanhaan rintamamiestaloonsa, tuli yksi asia nopeasti selväksi. Taloon oli tehtävä kattava sisäilmaremontti.

Continue Reading

Taloyhtiön ilmanvaihtoremontti

Helsingin Tapaninvainiossa sijaitsevan 12 asunnon taloyhtiön ilmanvaihto laitettiin kuntoon keväällä 2019. Sisäilmaremontti oli osa isompaa kokonaisuutta.

Continue Reading

Rintamamiestalon ilmanvaihto kuntoon

Mika Vallittu osti reilu vuosi sitten vanhempiensa vanhan rintamamiestalon yhdessä vaimonsa Saaran kanssa. Ennen muuttoa perhe teki taloon pientä pintaremonttia ja teki talosta oman kodin näköisen.

Continue Reading

Saunaosaston kosteus poistettiin tehostamalla ilmastointia

Tapani Kalkela ja Pihla Ventonen asuvat kahden tytterensä kanssa Espoon Laaksolahdessa 50-luvulla rakennetussa rintamamiestalossa. He ovat talon kolmannet omistajat talon pitkästä iästä huolimatta.

Continue Reading

Huippuimuri meni vaihtoon

Tarmo Hämäläisen vuonna 1981 rakennettuun tiiliverhoiltuun taloon vaihdettiin uusi ja tehokas huippuimuri katolle. Vanha imuri oli palvellut neljännesvuosisadan ja se oli tullut tiensä päähän.

Continue Reading

Huonekohtainen ilmanvaihto toi avun

Tuusulalainen Maire Haapakoski on asunut jo yli kymmenen vuotta 60-luvulla rakennetussa puisessa omakotitalossa. Vanhassa talossa on vanhalle talolle tyypillinen haju, mitä Haapakoski on yrittänyt vuosien saatossa saada erilaisilla remonteilla pois.

Continue Reading

Sisäilma kuntoon

Hillka Holopainen asuu miehensä kanssa Korsoon vuonna 1976 rakennetussa omakotitalossa. Se on palvellut Holopaisen perhettä hyvin, mutta parin viime vuoden aikana sisäilma on alkanut tuntua tunkkaiselta.

Continue Reading

Eroon vedosta ja tunkkaisesta ilmasta

Helsinkiläinen Janne Malmio päivitti vuonna 1947 rakennetun rintamamiestalonsa ilmanvaihdon tälle päivälle alkuvuodesta 2019. Malmio on asunut talossa kohta parikymmentä vuotta.

Continue Reading

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.