fbpx

Miten ilmanvaihtoremontti etenee?

Haluamme tehdä ilmanvaihtoremontin varaamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme luoneet yksinkertaisen prosessin, joka ohjaa sinut askeleen lähemmäksi raikkaampaa ja terveellisempää sisäilmaa.

Näin ilmanvaihtoremontti etenee:

1
Täytä lomake
Saamme yhteydenottopyynnön ilmaiseen ilmanvaihdon tilan kartoituksen.
2
Kartoituskäynti
Käymme yhdessä läpi tarpeitasi ja toiveitasi sekä annamme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen ilmanvaihtoremontista.
3
Remontin teko
Omega -laitteistomme on verrattain pieni, ja asennustyöt saadaan valmiiksi jopa päivässä!
4
Valmista!
Kotisi kiittää toimivasta ilmanvaihdosta, ja sinä voit nauttia ja hengittää puhdistettua sisäilmaa.

Ilmanvaihtoremontin vaiheet

Epäilys huonosta sisäilmasta herää

Saamme yhteydenottopyynnön ilmaiseen ilmanvaihdon tilan kartoitukseen. Ilmanlaadun mittaus on aiheellista aina, kun sisäilma tuntuu tunkkaiselta, asunnossa vetää, kosteus ei tunnu poistuvan tai asuntoon on tehty hiljattain remontti. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti yhteydenottopyynnön jättämisen jälkeen ja käymme läpi tarvittavat esitiedot, sekä kerromme kaikki tarvittavat tiedot koskien maksutonta kartoituskäyntiä.

Asiantuntijamme tulee tekemään sisäilman laadun kartoituksen

Käynnin aikana asiantuntijamme suorittaa sisäilman laadun mittauksen. Meillä on erilaisia menetelmiä sisäilman mittauksen suorittamiseen ja tutkimiseen, mutta tärkeimpänä huomiona laadun mittauksessa on tietysti asukkaiden omat kokemukset hengitetystä ilmasta. Kartoituskäynnin aikana käydään yhdessä läpi kaikki tarvittava tieto ja asukkaat voivat kysyä asiantuntijaltamme kysymyksiä matalalla kynnyksellä. 

Sovitaan asennusaika

Fresh air -laitteistomme ovat verrattain pienikokoisia, mutta sitäkin tehokkaampia. Asentajamme ovat asiantuntijoita, joilta homma sujuu. Asennustyöt saadaan valmiiksi jo jopa päivässä!

Valmista! 

Kotisi kiittää toimivasta ilmanvaihdosta, ja asukkaat pääsevät nauttimaan ja hengittämään laadukasta sisäilmaa. Hyvä sisäilma edistää terveellistä ja mukavaa asumisympäristöä. 

Tervetuloa parempi sisäilma

Sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Hyvä sisäilma edistää terveellistä ja mukavaa asumista, kun taas huono sisäilma voi aiheuttaa monenlaisia terveysongelmia. Sisäilman merkitys on suuri, sillä me vietämme keskimäärin 90 prosenttia ajastamme sisätiloissa, pienet lapset ja vanhukset jopa enemmän. 

Onneksi sisäilman laatua voidaan mitata ja usein sisäilman laatua voidaan parantaa kohtuullisen pienillä muutoksilla. Sisäilman laadun parantumisen myötä sekä asukkaat että koko talo voivat paremmin. Tiedätkö minkälaista ilmaa teillä hengitetään?

Tarjoamme kodillesi ilmanvaihto­remontit ammattitaidolla

Valitettavasti yhä useampi suomalainen kamppailee huonon sisäilman aiheuttamien ongelmien kanssa, ja tilanne on laajamittainen. Tutkimusten mukaan jopa 600 000–1 100 000 suomalaisessa kodissa on havaittavissa huonoa sisäilmaa, ja monelta asukkaalta tämä ongelma saattaa jäädä huomaamatta. Tämä johtuu siitä, että ihmisen keho sopeutuu huonoon sisäilmaan yllättävän nopeasti, mikä tekee tilanteen tunnistamisesta haastavaa.

Huonon sisäilman merkit voivat vaihdella, mutta ne voivat ilmetä esimerkiksi tunkkaisuutena, vedon tunteena, vaikeutena poistaa kosteutta tai jopa muutoksina sisäilman laadussa remontin jälkeen. Sisäilman laadun mittaus on suositeltavaa, mikäli havaitaan merkkejä huonosta sisäilmasta. Kartoitus voi paljastaa ilmanvaihtojärjestelmän tehottomuuden tai mahdolliset ongelmat, kuten tukkeutuneet ilmanvaihtokanavat, huonosti toimivat ilmanvaihtolaitteet tai kosteusvauriot rakenteissa.

Ilmanvaihdon parannus vie vain vähän aikaa

On tärkeää, että sisäilmaremontti suoritetaan ammattilaisten toimesta ja että remontissa kiinnitetään huomiota ilmanvaihdon oikeaoppiseen suunnitteluun ja toteutukseen, jotta saavutetaan kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja sisäilman laadun parantamiseksi.

Haluamme tehdä ilmanvaihtoremontin sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme luoneet yksinkertaisen prosessin, joka ohjaa sinut askeleen lähemmäksi raikkaampaa ja terveellisempää sisäilmaa.

Tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat projektin koon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa ilmanvaihtoremonttia.

Ilmanvaihtoratkaisumme

Tutustu Ilmanvaihto­ratkaisuihimme

Fresh Air -ilmanvaihtoratkaisut ovat kehitetty korvaamaan perinteiset ja monimutkaiset putkitetut ilmanvaihtoremontit. Kaikki Fresh Air -ratkaisut toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, valmiiksi asennettuna ja kotiisi sopivaksi säädettynä. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ilmanvaihtojärjestelmän ja opastaa sen käytössä, niin että kodissasi on mukava ja turvallinen asua. Lisäpalveluna voit tilata myös meiltä oikean määrän oikeanlaisia suodattimia toimitettuna kotiovellesi sovituin väliajoin. Näin varmistat, että laitteidesi suodattimien pölykuorma ei ylity ja kodissasi on puhdas ja raikas sisäilma.

Vaihtoehdoistamme löydät juuri sinun kukkarollesi ja kotiisi sopivan ratkaisun. Tilaa maksuton kartoituskäynti ja laskemme sen pohjalta tarjouksen juuri sinun kodillesi sopivasta ilmanvaihdon remontista.

Huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on lisäksi tehokas lämmöntalteenotto. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa sekä huippuimurin tilalle.

Tehokas ja vetoa vähentävä ilmanvaihtojärjestelmä. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa; voidaan käyttää myös yhdessä huippuimurin kanssa.

Hyvä ja kustannustehokas ilmanvaihtojärjestelmä. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa; voidaan käyttää myös yhdessä huippuimurin kanssa.

4 myyttiä sisäilmanvaihdosta

Ota yhteyttä meihin ja hyödy ilmanvaihtoremontin tarjoamista monista eduista! Autamme mielellämme löytämään juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Ilmanvaihtoremontti kestää pitkään

Ei muuten kestä! Sisäilmaremontti saadaan valmiiksi jopa yhdessä päivässä. Myös kotisi on asuinkelpoinen koko remontin ajan.

Ilmanvaihtoremontti maksaa paljon

Väitämme, että ei. Varsinkaan jos vertaat kodin muihin, kalliimpiin remontteihin. Esimerkiksi kylpyhuoneen remontointi tai putkiremontti maksaa huomattavasti enemmän useimmissa tapauksissa. Sisäilman remontit ovat myös räätälöitävissä monen eri tavoin, joten löydämme varmasti eri tarpeisiin soveltuvat vaihtoehdot.

Ilmanvaihtokoneet ovat isoja ja rumia

Ei ainakaan nämä meidän laitteemme. Tuotteemme ovat saksalaista insinööritekniikkaa, ja Fresh Air -ilmanvaihtoratkaisut eivät vaadi toimiakseen suurta ja perinteistä putkitettua koneistoa tai ilmanvaihtoremonttia. 

Sisäilmaongelma on homeongelma

Asia ei useinkaan ole näin. Asukkaat voivat reagoida huonoon sisäilman laatuun, vaikka talossa ei olisi hometta. Mikäli ilmanvaihto ei tapahdu asianmukaisella tavalla, voi sisäilmaan kuitenkin kertyä monenlaisia epäpuhtauksia, kuten pölyä, radonia, kemikaaleja ja haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC).

Raikas sisäilma toi paremmat unet

Kun Kai Välimaa muutti vuosi sitten takaisin vanhaan rintamamiestaloonsa, tuli yksi asia nopeasti selväksi. Taloon oli tehtävä kattava sisäilmaremontti.

“ Talon ilmanvaihto oli puutteellinen. Asuimme perheen kanssa muutaman vuoden hirsitalossa, jossa oli raikas ja hyvä sisäilma ja ero oli valtava”  – Kai Välimaa

Välimaa oli kuullut hyvää palautetta sekä SisäilmaCenterin työnjäljestä että hinta-laatusuhteesta ja laittoi netin kautta tarjouspyynnön.

Nopea ja tehokas ratkaisu sisäilman parantamiseksi - asennustyöt valmiit jo päivässä

Tehokas työnjälkemme koostuu tehokkaasta suunnittelusta, pätevästä työvoimasta ja hyvästä koordinoinnista. Lisäksi valmiiksi suunnitellut ja valmistellut asennusmateriaalit nopeuttavat prosessia merkittävästi. Oikein suunniteltu ja tehokkaasti toteutettu ilmanvaihtoremontti voi tarjota parempaa ilmanlaatua ja mukavuutta nopeasti ja vaivattomasti, parantaen samalla kiinteistön arvoa ja energiatehokkuutta. Kyllä, näin vaivatonta ja helppoa sisäilman laadun parantaminen voi parhaimmillaan sinulle olla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.