fbpx

Ilmanvaihtoremontti

Kokonaisvaltaiset Ilmanvaihtoremonttipalvelut

Olipa kyseessä sitten vanhan ilmanvaihtojärjestelmän uudistaminen tai uuden rakentaminen, meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin ilmanvaihtotarpeisiisi. Jokainen remontti toteutetaan ammattitaidolla ja huolellisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tavoitteenamme on luoda kotiisi terveellinen ja viihtyisä sisäilmaolosuhde, jossa on miellyttävä asua ja hengittää.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen ilmanvaihtokartoitus asiantuntijoiltamme – autamme mielellämme löytämään juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun

Mitä ilmanvaihtoremontti sisältää?

Tarjoamme monipuolisia ilmanvaihtoremonttipalveluita, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ilmanvaihtoremontti voi sisältää esimerkiksi:

Me osaamme ilmanvaihtoremontit

Huoneistokohtainen ilmanvaihto

Ilmanvaihto poistaa sisäilmasta liiallisen kosteuden, ruoanlaiton käryt ja auttaa kesäisten lämpötilojen hallinnassa.  Huoneistokohtaisessa ilmanvaihdossa asukas voi itse vaikuttaa ilmanvaihdon tehoon ja sitä kautta asunnon sisäilman laatuun. Ilmanvaihdon tarve asunnossa riippuu monista tekijöistä kuten asukkaiden ja lemmikkieläinten määrästä, kuinka usein peseydytään ja pestään pyykkiä, onko asunnossa sauna sekä siitä, kuinka paljon aikaa vietetään kotona.

Ilmanvaihto onkin aina huoneistokohtaista. Yhden hengen talouksissa riittää huomattavasti pienempi ilmanvaihto kuin esimerkiksi lapsiperheissä. Huoneistokohtainen ilmanvaihto on oleellisen tärkeä sekä asumisviihtyvyyden että energiansäästön kannalta.

Ilmanvaihtoremontin edut

Hyvin toimiva ilmanvaihtojärjestelmä tuo lukuisia etuja niin kodin asukkaille kuin itse rakennuksellekin. Tässä muutamia ilmanvaihtoremontin tarjoamia hyötyjä

Ota yhteyttä meihin ja hyödy ilmanvaihtoremontin tarjoamista monista eduista! Autamme mielellämme löytämään juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Terveellisempi Sisäilma

Huonosti toimiva ilmanvaihtojärjestelmä voi johtaa sisäilmaongelmiin, kuten homeen kasvuun ja ilman epäpuhtauksien kertymiseen. Ilmanvaihtoremontin avulla varmistetaan raikas ja puhdas sisäilma, mikä edistää asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia.

Energiansäästö

Uusi ja tehokas ilmanvaihtojärjestelmä voi vähentää energiankulutusta merkittävästi. Esimerkiksi modernit ja energiatehokkaat ilmanvaihtolaitteet käyttävät vähemmän sähköä kuin vanhentuneet mallit, mikä pienentää asumiskustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

Parannettu Asumismukavuus

Hyvin toimiva ilmanvaihtojärjestelmä takaa tasaisen lämpötilan ja ilmanlaadun kaikissa huoneissa. Tämä lisää asumismukavuutta ja vähentää vetoisuutta sekä epämiellyttäviä hajuja.

Terveellisempi sisäilma

Huonosti toimiva ilmanvaihtojärjestelmä voi johtaa sisäilmaongelmiin, kuten homeen kasvuun ja ilman epäpuhtauksien kertymiseen. Ilmanvaihtoremontin avulla varmistetaan raikas ja puhdas sisäilma, mikä edistää asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia.

Turvallisuuden lisääntyminen

Ilmanvaihtojärjestelmän asianmukainen toiminta on tärkeää myös turvallisuuden kannalta. Esimerkiksi huonosti toimiva ilmanvaihto voi lisätä paloriskiä. Ilmanvaihtoremontti varmistaa, että ilmanvaihto toimii asianmukaisesti ja turvallisesti.

Fresh air - Omega

Suosituin ilmanvaihto­ratkaisumme

Huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on lisäksi tehokas lämmöntalteenotto. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa sekä huippuimurin tilalle.

Tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat projektin koon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa ilmanvaihtoremonttia.

Kokemuksia

Lue asiakkaiden kokemuksista

Kevyt mutta tehokas ilmanvaihtoremontti

Ilmanvaihtoremontti + ilmalämpöpumppu

Fresh Air -Ilmanvaihtoratkaisut on kehitetty etenkin 1940–1990 -luvuilla rakennettujen talojen sisäilman laadun parantamiseen.

JÄRKIHINTAINEN ILMANVAIHTOREMONTTI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.