fbpx

Hiilidioksidipitoisuus on yksi sisäilman mittareista

Sisäilman hiilidioksidi on osittain peräisin ulkoilmasta, mutta tärkein hiilidioksidin lähde sisätiloissa on ihminen ja lemmikkieläimet, joka tuottaa sitä hengityksensä kautta. Tästä johtuen sisäilman hiilidioksidipitoisuutta pidetään ilmanvaihdon riittävyyden mittarina

Kun hiilidioksidipitoisuus nousee riittävän korkeaksi, se alkaa vaikuttaa ihmiseen nostaen hengitystiheyttä ja aiheuttaen tunkkaisuuden tunteen, väsymystä, päänsärkyä ja jopa oppimisvaikeuksia. Tiedätkö sinä mikä teidän hiilidioksidi taso on?

Hiilidioksidiluokituksen mukaiset sisäilman enimmäisarvot

  • Alle 350. Ulkoilman hiilidioksidipitoisuus, sisäilmastoluokka S1. Tilan sisäilman laatu on erittäin hyvä ja lämpöolot ovat viihtyisät kesällä ja talvella.
  • Alle 550. Sisäilmastoluokka S2. Tilan sisäilman laatu on hyvä ja lämpö­olot vedottomat.
  • Alle 800. Sisäilmastoluokka S3. Tilan sisäilman laatu ja lämpöolot täyttävät säännösten tarkoittamat vähimmäisvaatimukset.
  • Alle 1000. Suositusten mukaan sisäilman hiilidioksidipitoisuuden tulisi olla alle 1000 ppm.

JÄRKIHINTAINEN ILMANVAIHTOREMONTTI

Fresh air - Omega

Suosituin ilmanvaihto­ratkaisumme

Huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on lisäksi tehokas lämmöntalteenotto. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa sekä huippuimurin tilalle.

Pyydä tarjous ilmanvaihtoremontista

Tarjous on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Ratkaisemme ilmanvaihto-ongelmat

Mikä on Fresh Air Omega?

Fresh Air Omega on huonekohtainen ilmanvaihdin, jossa on lämmöntalteenotto ja suodattimet. Se vähentää energiankulutusta jopa 94 % talvisin ja tehostaa ilmanvaihtoa kesäisin. Automaattinen poistoilmapuhallin ja siirtoilmasäleikkö takaavat miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Kysy lisää ja paranna kotisi ilmanlaatua!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.