fbpx

Kellarin ilmanvaihtoremontti

Kellarin ilmanvaihto vaatii huomiota

Kellareissa tarvitaan usein tehokkaampaa ilmanvaihtoa kuin muissa tiloissa, koska ilmanvaihdon puute voi johtaa tunkkaiseen ja epämiellyttävään kellarin sisäilmaan. Tarpeenmukaisen ilmanvaihdon toteuttaminen voi vaatia esimerkiksi erillisen huonekohtaisen koneellisen ilmanvaihtojärjestelmän asentamista. Kellareissa on tärkeää varmistaa, että tulo- ja poistoilman määrä on tasapainossa. Tämä auttaa estämään alipainetta, joka voi imeä kosteutta ulkoa sisään. Ilmanvaihtolaitteiden sijoittelu on erityisen tärkeää kellarissa, jotta ilma kiertää tasaisesti koko tilassa.

Miten testata ilmanvaihdon laatu kellarissa?

Sisäilmaan ei yleensä tule kiinnitettyä huomiota, ennen kuin huomaa siinä jotain poikkeavaa.  Tiedätkö minkälaista ilmaa teidän kellarissanne on? Olemme keränneet nämä viisi vinkkiä, joiden avulla voit tunnistaa puutteellisen sisäilman merkkejä:

Nämä kaikki voivat olla merkkejä kellarin puutteellisesta ilmanvaihdosta. Mikäli vastasit yhteenkään kohtaan kyllä, voi ilmanvaihdossa olla jotain vikaa. Yksi tärkeimmistä indikaattoreista on kuitenkin oma tunne – mikäli tuntuu, että oman talon sisäilmassa ei ole kaikki kunnossa, me tulemme tekemään ilmaisen kartoituskäynnin. 

Onneksi sisäilman laatua voidaan mitata ja usein sisäilman laatua voidaan parantaa kohtuullisen pienillä muutoksilla. Ratkaisut sisäilmaan ja siihen liittyviin ongelmakohtiin löydät meiltä

Räätälöimme ratkaisut onnistumaan jokaiseen kohteeseen rakennuksen-, asukkaiden- ja lompakon mukaisesti onnistumaan, korjaustarpeita unohtamatta.

Miksi tehdä kellarin ilmanvaihtoremontti

Ilmanvaihtojärjestelmän kunto vaikuttaa suoraan kellarin sisäilman laatuun ja onhan kellarit isona osana talon rakenteellista perustusta.

Tehokas ilmanvaihto takaa raikkaan ja miellyttävän sisäilman, mikä parantaa asumismukavuutta huomattavasti ja parhaimmillaan vähentää huomattavasti sisäilmasta aiheutuvaa terveydellistä oireilua. Kellarin ilmanvaihtoremontti sujuu mainiosti meidän Fresh Air -ratkaisuilla. Fresh Air ratkaisuissa yhdistyvät parhaiden valmistajien tuotteet ja meidän asiantuntijoidemme asiantuntemus. Ilmanvaihtoratkaisumme ovat vaihtoehto kalliille putkistetuille ilmanvaihtoremonteille.

SisäilmaCenter - pätevä kellarin sisäilman ratkaisija

SisäilmaCenter on erikoistunut 1940-1990-luvulla rakennettujen pientaloyhtiöiden ja omakotitaloihin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto (huippuimuri), ilmanvaihtoremontteihin ja ilmanvaihdon parantamiseen. 

Yrityksen Fresh Air -ilmanvaihtoratkaisut ovat kehitetty korvaamaan kalliit ja monimutkaiset putkistetut ilmanvaihtoremontit. Kaikki Fresh Air -ratkaisut toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, valmiiksi asennettuna ja kotiisi sopivaksi säädettynä. SisäilmaCenterin palvelut ovat pätevä ratkaisu parantamaan ilmanvaihtoa.

Ota yhteyttä meihin ja hyödy ilmanvaihtoremontin tarjoamista monista eduista! Autamme mielellämme löytämään juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Fresh Air -ratkaisuissa yhdistyvät parhaiden valmistajien tuotteet ja meidän asiantuntijoidemme asiantuntemus. Fresh Air -ilmanvaihtoratkaisu on vaihtoehto kalliille putkistetuille ilmanvaihtoremonteille. Räätälöimme ratkaisut onnistumaan jokaiseen kohteeseen rakennuksen, asukkaiden ja lompakon mukaisesti onnistumaan, korjaustarpeita unohtamatta. 

Sisäilman laadun mittaus

Epäiletkö että sisäilman laatu kotonasi ei ole riittävä? Tilaa käyttöösi Fresh Air CO2 Monitor mittausyksikkö. Sillä voidaan mitata halutun huoneen hiilidioksiditasoa, lämpötilaa ja ilmankosteutta. Yksikön avulla pääset itse mittaamaan minkälaista ilmaa teillä hengitetään.

Tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat projektin koon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa ilmanvaihtoremonttia.

Fresh air - Omega

Suosituin ilmanvaihto­ratkaisumme

Huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on lisäksi tehokas lämmöntalteenotto. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa sekä huippuimurin tilalle.

Kokemuksia

Lue asiakkaiden kokemuksista

Näin kellarin ilmanvaihtoremontti etenee

1
Täytä lomake
Saamme yhteydenottopyynnön ilmaiseen ilmanvaihdon tilan kartoituksen.
2
Kartoituskäynti
Käymme yhdessä läpi tarpeitasi ja toiveitasi sekä annamme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen ilmanvaihtoremontista.
3
Remontin teko
Omega -laitteistomme on verrattain pieni, ja asennustyöt saadaan valmiiksi jopa päivässä!
4
Valmista!
Kellarisi kiittää toimivasta ilmanvaihdosta, ja sinä voit nauttia ja hengittää puhdistettua sisäilmaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.