fbpx

Ilmanvaihtoremontti Karjalohjalla

SisäilmaCenter on erikoistunut 1940-1990-luvulla rakennettujen omakotitalojen ja pientaloyhtiöiden ilmanvaihtoremontteihin ja ilmanvaihdon parantamiseen.

SisäilmaCenter - pätevä sisäilman asiantuntija Karjalohjalla

SisäilmaCenter on erikoistunut 1940-1990-luvulla rakennettujen pientaloyhtiöiden, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto (huippuimuri), ilmanvaihtoremontteihin ja ilmanvaihdon parantamiseen. 

Yrityksen Fresh Air -ilmanvaihtoratkaisut ovat kehitetty korvaamaan kalliit ja monimutkaiset putkitetut ilmanvaihtoremontit. Kaikki Fresh Air -ratkaisut toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, valmiiksi asennettuna ja kotiisi sopivaksi säädettynä. SisäilmaCenterin palvelut ovat pätevä ja turvallinen ratkaisu parantamaan ilmanvaihtoa.

Koska taloyhtiön ilmanvaihtokanavat on viimeksi nuohottu? Tiesitkö, että talon tai rivitalon ilmanvaihtokanavien säännöllinen nuohous on tärkeää monestakin syystä. Hyvästä ilmanvaihdosta täytyy pitää huolta. Ilmanvaihtokanavien säännöllisellä puhdistuksella ja säätämisellä varmistetaan, että kodin ilmanvaihtojärjestelmä toimii moitteettomasti. SisäilmaCenter hoitaa taloyhtiöiden nuohoukset ja säädöt Karjalohjalla.

ilmanlaatu-banner

Korvaa kallis sisäilmaremontti

Fresh Air ratkaisuissa yhdistyvät parhaiden valmistajien tuotteet ja meidän asiantuntijoidemme asiantuntemus. Fresh Air -ilmanvaihtoratkaisu on vaihtoehto kalliille putkitetuille ilmanvaihtoremonteille. Räätälöimme ratkaisut onnistumaan jokaiseen kohteeseen rakennuksen-, asukkaiden- ja lompakon mukaisesti onnistumaan, korjaustarpeita unohtamatta.

kodin-sisailma

Sisäilman laadun mittaus

Epäiletkö, että sisäilman laatu ei ole riittävä? Tilaa käyttöön Fresh Air CO2 Monitor mittausyksikkö. Sillä voidaan mitata halutun huoneen hiilidioksiditasoa, lämpötilaa ja ilmankosteutta. Yksikön avulla pääset itse mittaamaan minkälaista ilmaa teillä hengitetään.

Tervetuloa parempi sisäilma​

Maksuton ilmanvaihtokartoitus Karjalohjalla

Kartoitus on ilmainen, eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion talon ilmanvaihdon toimivuudesta, sekä ratkaisuehdotukset siitä, miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Ilmanvaihtoremontti Rintamamiestalo Karjalohja

Rintamamiestaloissa on tyypillisesti painovoimainen ilmanvaihto. Painovoimaisessa talossa ilma vaihtuu tehokkaimmin talvella, kun lämpötilaero on suurimmillaan. Vastaavasti kesällä ilmanvaihto voi olla heikkoa.

Rintamamiestaloihin on ajan saatossa tehty erilaisia remontteja, kuten saunat ja suihkut ovat tuotu sisätiloihin ja taloja on eristetty paremmin. Nämä kaikki ovat hyviä ratkaisuja vanhojen talojen modernisointiin, mutta ilmanvaihdon näkökulmasta nämä ovat muuttaneet talon toimintaa ratkaisevasti. Siksi on tärkeää muistaa myös päivittää ilmanvaihtoratkaisut vastaamaan rintamamiestalon nykyisiä tarpeita.

Rintamamiestalon ilmanvaihto

Mikäli rintamamiestalo kaipaa päivitystä, ota meihin yhteyttä.

Asennustyöt vievät päiviä, ei viikkoja.

Ilmanvaihtoremontti Taloyhtiö Karjalohja

On tyypillistä, että remontin yhteydessä taloyhtiön ikkunoita voidaan uusia ja eristyksiä parantaa. Vaikka tiivis rakenne onkin tärkeä energiatehokkuuden ja lämpöviihtyvyyden kannalta, se voi myös aiheuttaa haasteita ilmanvaihdon kannalta. Kun eristystä parannetaan remontin yhteydessä, on muistettava, että tiiviissä rakenteissa ilma ei vaihdu luonnollisesti. Ilmanvaihdon on siten oltava erityisen tehokasta varmistaakseen riittävän ilmanvaihdon ja hyvän sisäilman laadun.  Tiivis rakenne voi myös aiheuttaa kosteuden kerääntymistä sisätiloihin, erityisesti kosteissa tiloissa kuten kylpyhuoneissa ja keittiössä. 

Taloyhtiön ilmanvaihto

Lain mukaan taloyhtiö vastaa nykystandardien mukaisista ilmanvaihdon vaatimuksista. 

Miten ilmanvaihtoremontti tehdään?

Pääsääntöisesti vanhojen talojen ilmanvaihtoremontti voidaan tehdä tehostamalla olemassa olevaa ilmanvaihtoa sekä tekemällä siihen pieniä rakenteellisia muutoksia tai rakentamalla kokonaan uusi koneellinen, putkitettu ilmanvaihtojärjestelmä. Fresh Air -ilmanvaihtoremontti tehdään aina hyödyntämällä olemassa olevaa järjestelmää.

Mikä aiheuttaa talon vedon tunnetta?

Huono ilmanvaihto, tunkkainen ilma ja vedon tunne ovat usein toistuvia
valituksen aiheita, etenkin vanhemmissa kerros- ja rivitaloissa. Jos asunnossa on talvisin kylmä ja kesäisin kuuma, on valitukseen yleensä aihetta. Yleinen käsitys on, että vika on ikkunoissa. Näin ei kuitenkaan aina ole. Vedon tunnetta aiheuttaa tuloilman hallitsematon sisääntulo.

Ilmanvaihdon osuus taloyhtiön energiankulutuksesta on jopa 30-40 %. Lämmöntalteenotolla säästetään merkittävästi ilmanvaihdon kuluttamasta energiasta.

Yhteydenotto­lomake

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.