fbpx

Kiinnostaako ilmanvaihtoremontti?

Ilmanvaihtokartoitus on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake

Kohteen tiedot:

JÄRKIHINTAINEN ILMANVAIHTOREMONTTI

Mikä on riittävä sisäilman laatu?

Riittävä sisäilman laatu on sellainen, joka edistää terveyttä, hyvinvointia ja viihtyisyyttä. Sisäilman laadun arvioimiseksi on olemassa erilaisia standardeja ja ohjearvoja, jotka määrittelevät hyväksyttävät tasot eri tekijöille.

Eri tutkimuksien mukaan jopa 600 000–1 100 000 suomalaisessa asunnossa on huono sisäilma, monesti ilman, että asukkaat edes huomaavat sitä. Huonoon sisäilmaan nimittäin tottuu valitettavan helposti, mutta kotisi rakenteet eivät kestä loputtomiin.

Onneksi sisäilman laatua voidaan mitata, ja usein sisäilman laatua voidaan parantaa kohtuullisen pienillä muutoksilla. Tiedätkö minkälaista ilmaa teillä hengitetään?

Mitä kartoituskäynnillä tapahtuu?

Käynnin aikana asiantuntijamme suorittaa sisäilman laadun mittauksen. Meillä on erilaisia menetelmiä sisäilman mittauksen suorittamiseen ja tutkimiseen, mutta tärkeimpinä huomioina laadun mittauksessa ovat myös asukkaiden omat kokemukset hengitetystä ilmasta ja kiinteistöön aiemmin suoritetut remontit. Kartoituskäynnin aikana käydään yhdessä läpi kaikki tarvittava tieto, ja asukkaat voivat kysyä asiantuntijaltamme kysymyksiä matalalla kynnyksellä. 

Ikävä kyllä yhä useampi suomalainen kärsii huonosta sisäilmasta. Eri tutkimuksien mukaan jopa 600 000–1 100 000 suomalaisessa asunnossa on huono sisäilma, monesti ilman, että asukkaat edes huomaavat sitä. Huonoon sisäilmaan nimittäin tottuu valitettavan helposti.

Miksi SisäilmaCenterin ilmanvaihtoremontti?

Ilmanvaihdon parannus vie vain vähän aikaa

On tärkeää, että sisäilmaremontti suoritetaan ammattilaisten toimesta ja että remontissa kiinnitetään huomiota ilmanvaihdon oikeaoppiseen suunnitteluun ja toteutukseen, jotta saavutetaan kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja sisäilman laadun parantamiseksi. Haluamme tehdä ilmanvaihtoremontin sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.