fbpx

Ilmalämpöpumput

Miksi SisäilmaCenter?

Meille on tärkeää vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Siksi olemme nyt laajentaneet tuotevalikoimaamme tarjoamalla sekä ilmanvaihtolaitteita että ilmalämpöpumppuja yhdessä ja samassa paketissa. Valitsemalla SisäilmaCenterin paketin, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Ilmalämpöpumppu myös maksaa itsensä takaisin, sillä sen avulla voit vähentää sähkö- tai öljylämmityksen kulutusta huomattavasti.

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia tuotteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä ja kestävyyttä.

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja joustavat maksuvaihtoehdot, jotta voit olla huoletta. Tutustu rahoitukseen

Kaikki alkaa maksuttomasta kartoituskäynnistä

Ilmanlaadun mittaus on aiheellista aina, kun sisäilma tuntuu tunkkaiselta, asunnossa vetää, kosteus ei tunnu poistuvan tai asuntoon on tehty hiljattain remontti. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti yhteydenottopyynnön jättämisen jälkeen ja käymme läpi tarvittavat esitiedot, sekä kerromme kaikki tarvittavat tiedot koskien maksutonta kartoituskäyntiä. Kartoituskäynnin aikana asiantuntijamme suorittaa sisäilman laadun mittauksen, käydään yhdessä läpi kaikki tarvittava tieto ja asukkaat voivat kysyä asiantuntijaltamme kysymyksiä matalalla kynnyksellä.

Huonekohtaisen ilmanvaihtokoneen ja ilmalämpöpumpun vaikutus sisäilmaan

Sisäilman laatu on keskeinen tekijä kodin viihtyisyydessä ja vaikuttaa terveydellisiin olosuhteisiin. Ilmanvaihtokoneet ja ilmalämpöpumput ovat kaksi tärkeää tekijää, jotka ovat vaikuttamassa merkittävästi kodin sisäilmaan ja lämpötilaan. Näiden laitteiden oikea käyttö ja ylläpito voivat parantaa sisäilman laatua, mukavuutta ja terveellisyyttä. Myös Panasonicin lippulaivapumpulla (HZ) on ilmaa puhdistava ominaisuus, joka sopii hyvin muun muassa allergioista kärsiville perheenjäsenille.

Huonekohtaisen ilmanvaihtokoneen rooli sisäilman laadussa

Ilmanvaihtokoneet ovat tärkeitä kodin tai rakennuksen ilmanvaihdon kannalta. Ne poistavat käytettyä ja epäpuhdasta ilmaa ja korvaavat sen raikkaalla ulkoilmalla. Tämä prosessi auttaa poistamaan kosteutta, epäpuhtauksia ja hajuja sisäilmasta sekä tarjoamaan raikkaampaa ja terveellisempää ilmaa asuintiloihin.

Ilmanvaihtokoneet myös auttavat tasapainottamaan ilmanvaihtoa eri huoneissa, mikä estää liiallista kosteutta ja epäpuhtauksien kertymistä. Lisäksi meidän ilmanvaihtokoneemme ovat varustettuja lämmön talteenottolaitteilla, jotka hyödyntävät poistettavan ilman lämpöä lämmittämällä lämmönvaihtimessa sisääntulevaa ulkoilmaa. Se säästää energiaa ja auttaa ylläpitämään mukavaa ja tasaista lämpötilaa sisätiloissa.

Ilmanvaihtojärjestelmämme ovat varustettuja suodattimilla, jotka poistavat kulkeutuvasta ilmasta pölyä, siitepölyä ja muita ilman epäpuhtauksia. Puhdas tuloilma parantaa sisäilman laatua ja auttaa vähentämään allergiaoireita.

Ilmalämpöpumppu ei korvaa ilmanvaihtoa

Ilmalämpöpumput ovat monikäyttöisiä laitteita, joiden pääasiallinen tehtävä on lämmittää tai viilentää sisätiloja tarpeen mukaan ja tuoda mahdollisia säästöjä lämmitysenergiankulutukseen. Ilmalämpöpumppujen avulla voidaan säätää sisäilman lämpötilaa tehokkaasti ja taloudellisesti. Riippuen rakennuksen tyypistä, on ilmalämpöpumppu usein tervetullut laite myös suomalaisiin koteihin. Tehokkaan ja nopean lämpötilan säätelyyn ilmalämpöpumput sopivat täydellisesti. Vaikka ilmalämpöpumput suodattavat ja puhdistavat sisäilmaa, ne eivät korvaa varsinaista ilmanvaihtoa, koska ne vain kierrättävät sisäilmaa. Siksi emme suosittele pelkästään ilmalämpöpumppuun investoimista, mikäli tavoitteena on parantaa sisäilman laatua.

Ilmastointi, ilmanvaihto tai ilmalämpöpumppu?

Ilmanvaihto, ilmastointi ja ilmalämpöpumppu ovat kaikki keskeisiä järjestelmiä tai laitteita, jotka vaikuttavat sisäilman laatuun ja mukavuuteen, mutta joilla on erilaiset tarkoitukset ja toiminnot:

Ilmanvaihto:

Ilmanvaihto viittaa prosessiin, jossa vaihdetaan sisäilmaa ulkoilman kanssa. Sen tarkoituksena on poistaa epäpuhtauksia, kosteutta ja muita haitallisia aineita sisäilmasta sekä tuoda raitista ilmaa sisään. Tyypillinen ilmanvaihtojärjestelmä koostuu ilmanvaihtokoneesta, ilmanvaihtokanavista ja ilmanvaihtoläpivienneistä. Se voi olla joko koneellinen (kuten poistoilmanvaihto) tai painovoimainen (kuten luonnollinen ilmanvaihto).

Ilmastointi:

Ilmastointi on järjestelmä, joka säätää sisäilman lämpötilaa, kosteutta, ilmanvaihtoa ja puhdistusta tarpeen mukaan. Sen tarkoituksena on luoda miellyttävä, viileä ja terveellinen sisäilmasto. Ilmastointijärjestelmät voivat olla yksittäisille huoneille tai koko rakennukselle tarkoitettuja. Ne voivat sisältää ilmanjäähdyttimiä, ilmankuivaimia, ilmansuodattimia ja ilmankiertoon liittyviä komponentteja.

Ilmalämpöpumppu:

Ilmalämpöpumppu on laite, joka pystyy siirtämään lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan, tai jäähdytyksessä toisinpäin. Sitä käytetään yleisesti lämmitykseen ja viilentämiseen kotitalouksissa ja kaupallisissa rakennuksissa. Ilmalämpöpumppu voi toimia ilmastointilaitteena kesällä, poistamalla lämpöä sisäilmasta ja siirtämällä sen ulkoilmaan. Talvella se voi toimia lämmityslaitteena, keräämällä lämpöä ulkoilmasta ja siirtämällä sen sisätiloihin. Ilmalämpöpumpun hyötysuhde lämmityksessä on merkittävästi parempi kuin suorassa sähkölämmityksessä, jopa navakoihin pakkaskeleihin asti.

Ilmanvaihtoratkaisumme

Tutustu Ilmanvaihto­ratkaisuihimme

Fresh air -ilmanvaihtoratkaisut on kehitetty etenkin 1940–1990 -luvuilla rakennettujen talojen sisäilman laadun parantamiseen. Vaihtoehdoistamme löydät juuri sinun kukkarolle ja kotiisi sopivan ratkaisun. Tilaa maksuton kartoituskäynti ja laskemme sen pohjalta tarjouksen juuri sinun kodillesi sopivasta ilmanvaihtoremontista.

Huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on lisäksi tehokas lämmöntalteenotto. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa sekä huippuimurin tilalle.

Tehokas ja vetoa vähentävä ilmanvaihtojärjestelmä. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa; voidaan käyttää myös yhdessä huippuimurin kanssa.

Hyvä ja kustannustehokas ilmanvaihtojärjestelmä. Soveltuu parantamaan painovoimaista ilmanvaihtoa; voidaan käyttää myös yhdessä huippuimurin kanssa.

Ilmalämpöpumppujen valikoimamme:
Panasonic ja Haier.

Valikoimistamme löydät kolmenlaista ilmalämpöpumppuja: vain kylmää ilmaa tuottavaa eli viilentävää ilmaa tuottavat, lämmintä sekä kylmää ilmaa tuottavaa, sekä lisäksi lämmintä- ja kylmää ilmaa tuottavaa ja tämän lisäksi sisäilmaa puhdistava. Kaksi viimeistä tuottaa miellyttävää lämpöä jopa -35 °C:n ulkolämpötiloissa. Sen voimakas ilmavirta tekee siitä ihanteellisen suurten tilojen lämmittäjän, mahdollistaen tehokkaan lämmityksen myös isoissa taloissa matalissa ulkolämpötiloissa.

Ilmalämpöpumpun äänitaso

Ilmalämpöpumpun avulla nautit sen tuomasta mukavuudesta ilman, että se häiritsee liikaa hiljaista ympäristöäsi. Äänieristetyt kompressorit ja hiljaiset tuulettimet takaavat, että voit nauttia optimaalisesta lämpötilasta ilman häiritsevää melua. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua kotona tai työskennellä tehokkaasti toimistossa ilman ylimääräistä häiriötä.

Ilmalämpöpumppu ja ilmanvaihtolaitteet asennettuna

Haluatko järjestelmän, joka toimii moitteettomasti ja tarjoaa optimaalisen mukavuuden ilman ylimääräistä vaivaa asennuksen suhteen? Meiltä saat ammattitaitoisen asennuspalvelun, joka takaa, että ilmalämpöpumppu ja ilmanvaihto toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeneet asentajamme huolehtivat kaikista yksityiskohdista, jotta voit nauttia kotioloista.

ilmalämpöpumppu hinta

Ilmanvaihtoremontin sekä ilmalämpöpumpun asentamiseen vaikuttavat monenlaiset asiat, kuten ilmanvaihtojärjestelmän tai ilmalämpöpumpun ominaisuudet. Me SisäilmaCenterillä tarjoamme pakettiratkaisuja alkaen 4400 hinnalla. Myös lämpöä talteen ottava omega ratkaisut yhdessä viilentävän pumpun kanssa alkaen 7000€ omakotitaloihin. Ratkaisu on kätevä ja kustannustehokas, jos vertaa esimerkiksi putkistetun LTO-remontin hintaan, jolloin hinnat ovat lähtökohtaisesti alkaen 18 000 euroa ja tässä hinnassa ei ole mukavuutta lisäävää viilentävää toimintoa!

1 600€*

Viilentävä ilmalämpöpumppu

3 000€*

Viilentävä ja ilmaa puhdistava ilmalämpöpumppu

7 000€*

Lämpöä talteenottava Omega + viilentävä ilmalämpöpumppu

* Hinnat ovat esimerkkejä ja ne saattavat vaihdella kohteen mukaan

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.