fbpx

Sisäilma kuntoon

Sisäilma kuntoon

Holopaiset olivat pohtineet erilaisia vaihtoehtoja sisäilman parantamiseen. Mielessä oli käynyt jopa koneellisen ilmastoinnin asentaminen, mutta kun he törmäsivät messuilla SisäilmaCenterin osastolle ja tutustuivat erilaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin, oli päätös helppo.

– Talossa ei haissut home, vaan ilma oli pelkästään tunkkaista. Tulimme mieheni kanssa siihen tulokseen, että sisäilman parantumiseen saattaisi riittää se, että taloon tuotaisiin venttiilien avulla raitista ilmaa.

Holopaiset sopivat messuilla sisäilmakartoituksesta ja SisäilmaCenterin asiantuntija tuli seuraavalla viikolla tutustumaan tarkemmin Holopaisten taloon.

Holopaisille asennettiin Fresh Air Alfa

Tiilivuoratussa omakotitalossa oli painovoimainen ilmanvaihto ja siksi päädyttiin Fresh Air Alfa -ilmanvaihtojärjestelmään. Fresh Air Alfa joka soveltuu lähes jokaiseen kotiin ja se on helppo käyttää ja asentaa.

Taloon asennettiin kolme tuloilmaventtiiliä: olohuoneeseen ja molempiin makuuhuoneisiin omansa. Saunan pesuhuoneeseen laitettiin liikkeeseen, valoon ja kosteuteen reagoiva poistopuhallin. Älykäs puhallin aktivoituu automaattisesti, kun pesuhuonetta käytetään ja tilaan tulee kosteutta. 

Ilmanvaihtoremontti tehtiin joulukuun viimeisinä päivinä ja se oli ohi alle päivässä.

– Nyt venttiileistä puhaltaa ratista ilmaa sisälle eikä ilma ole enää tunkkaista, Holopainen kiittelee tyytyväisenä lopputulokseen.

Ilmainen ilmanvaihtokartoitus

Tilaa ilmanvaihto­kartoitus

Kartoitus on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.