fbpx

Paljonko maksaa omakotitalon ilmanvaihtoremontti?

Me SisäilmaCenterillä olemme erikoistuneet vanhojen rakennusten ilmanvaihtoremontteihin. Käytännössä tämä tarkoittaa 1990-luvulla tai sitä aiemmin rakennettua taloja, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto (huippuimuri).

Pääsääntöisesti vanhojen talojen ilmanvaihtoremontti voidaan tehdä tehostamalla olemassa olevaa ilmanvaihtoa sekä tekemällä siihen pieniä rakenteellisia muutoksia tai rakentamalla kokonaan uusi koneellinen, putkitettu ilmanvaihtojästelmä. Fresh Air -ilmanvaihtoremontimme tehdään aina hyödyntämällä olemassa olevaa järjestelmää.

Fresh Air -ilmanvaihtoremontin hinta

Keskikokoisen omakotitalon Fresh Air -ilmanvaihtoremontin hinta noin 3000 – 8000 euroa sisältäen laitteet ja asennustyöt. Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista.  Teemme aina kiinteähintaisen tarjouksen remontista kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Esimerkkilaskelma. Omakotitalo 135 neliötä.

Fresh Air -ilmanvaihtoremontti: 4 400 €
Työn osuus: 2 600 €
Kotitalousvähennys remontista: 1 300 €
Omavastuu: 100 €
Lopullinen kustannus vähennyksen jälkeen: 3 200 €

Jopa kolme kertaa edullisempi

Fresh Air -ilmanvaihtoeremontin hinta on usein noin kolmannes verrattuna perinteiseen putkitettuun ilmanvaihtoremonttiin. Keskikokoisen omakotatalon putkitetun ilmanvaihtoremontin hinta liikkuu 13000 – 17000 euron paikkeilla.

Pyydä tarjous ilmanvaihtoremontista

Haluatko lisätietoja ilmanvaihtoremontin kustannuksista? Täytä alla oleva lomake ja tilaa maksuton ilmanvaihtokartoitus. Kartoituskäynnin perusteella teemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen Fresh Air -ilmanvaihtoremontista.

Pyydä tarjous ilmanvaihtoremontista

Tarjous on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Ratkaisemme ilmanvaihto-ongelmat

Mikä on Fresh Air Omega?

Fresh Air Omega on huonekohtainen ilmanvaihdin, jossa on lämmöntalteenotto ja suodattimet. Se vähentää energiankulutusta jopa 94 % talvisin ja tehostaa ilmanvaihtoa kesäisin. Automaattinen poistoilmapuhallin ja siirtoilmasäleikkö takaavat miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Kysy lisää ja paranna kotisi ilmanlaatua!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.