fbpx

Huippuimuri meni vaihtoon

Huippuimuri meni vaihtoon

– Aikaisempi huippuimuri reagoi takan polttamiseen ja liesituulettimen käyttöön. Vikaa ei saatu korjattua, vaikka kuinka yritettiin, Hämäläinen perustelee ilmastointiremonttiin johtaneita syitä.

Hämäläinen oli tutustunut SisäilmaCenterin tuotteisiin ja kun päätös remontin tekemisestä vahvistui, oli hän yhteydessä yritykseen. SisäilmaCenterin asiantuntija tuli tutustumaan remonttitarpeisiin ja oikeaksi tuotteeksi Hämäläisen taloon valikoitui Fresh Air Pro. Älykäs järjestelmä säätää automaattisesti huippuimurin toimintaa. Järjestelmä pienentää automaattisesti ilmanvaihdon tehoa silloin, kun talossa ei ole ihmisiä.

Toinen sisäilman hiilidioksidipitoisuuden tunnistava hiilidioksidianturi asennettiin makuuhuoneeseen ja toinen olohuoneeseen. Pesutiloihin asennettiin kosteusanturi, joka käynnistyy automaattisesti kun ilmaan tulee liikaa kosteutta.

Valmista kahdessa päivässä

Remontti tehtiin maaliskuussa 2019 ja kokonaisuudessansa Fresh Air Pro -järjestelmän asentaminen oli ohi kahdessa päivässä. Keskusyksikköön valittiin ruskea väri, jotta se sulautuu katon väriin.

Nyt Hämäläisen perhe voi polttaa takkaa ja käyttää liesituuletinta ilman, että huippuimuri reagoi siihen.

– Talon korvaavat ilmat ovat kohdallaan ja sisäilma kotona on raikas, Hämäläinen kiittelee.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake

Tarjous on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Ratkaisemme ilmanvaihto-ongelmat

Mikä on Fresh Air Omega?

Fresh Air Omega on huonekohtainen ilmanvaihdin, jossa on lämmöntalteenotto ja suodattimet. Se vähentää energiankulutusta jopa 94 % talvisin ja tehostaa ilmanvaihtoa kesäisin. Automaattinen poistoilmapuhallin ja siirtoilmasäleikkö takaavat miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Kysy lisää ja paranna kotisi ilmanlaatua!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.