fbpx

Huonekohtainen ilmanvaihto toi avun

Huonekohtainen ilmanvaihto toi avun

– Taloon on tehty vuosien varrella monenlaisia remontteja, joilla mummolantuoksua on saatu vähennettyä, mutta ei kokonaan pois. Kaipasin asuntoon myös raikkaampaa ilmaa.

Haapakoski haki asiaan parannusta SisäilmaCenteristä. Yhdessä SisäilmaCenterin asiantuntijan kanssa taloon päätettiin asentaa huonekohtainen Fresh Air Omega -ilmanvaihtojärjestelmä, sillä Haapakosken taloon jätettiin koneellinen poistoilma edelleen pesuhuoneeseen ja wc-tiloihin. Fresh Air Omega on suunniteltu tasapainottamaan painovoimaisten kiinteistöjen korvausilman vajetta eli se vie vie tunkkaista ilmaa ulos ja siirtää puhdasta ulkoilmaa sisälle.  

Helmikuussa tehdyssä remontissa sekä makuuhuoneeseen että olohuoneeseen asennettiin Fresh Air Omega -ilmanvaihtimet. Ennen huoneissa oli vain raitisilma-aukot.
Omega ottaa ulosmenevästä ilmasta lämmön talteen ja luovuttaa talteenotetun lämpöenergian  sisään tulevaan ilmaan. Lämmöntalteenoton hyötysuhde on jopa 85 prosenttia.

Viidessä vuodessa takaisin

– Myyjä lupasi että tämä maksaa itsensä takaisin viidessä vuodessa sähkönkulutuksen alenemisena. Remontti tehtiin vasta tänä keväänä eli tämä jää nähtäväksi.
Fresh Air Omegan käyttö on helppoa ja vaivatonta. Laite ei tarvitse muuta huoltoa kuin säännöllisen suodattimen vaihdon.

– Muutos entiseen on ollut iso. Ilma tuntuu raikkaammalle, ja mummolan hajukin on vähentynyt entisetä, ilmanvaihtoremonttiin tyytyväinen Haapakoski sanoo.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake

Tarjous on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Ratkaisemme ilmanvaihto-ongelmat

Mikä on Fresh Air Omega?

Fresh Air Omega on huonekohtainen ilmanvaihdin, jossa on lämmöntalteenotto ja suodattimet. Se vähentää energiankulutusta jopa 94 % talvisin ja tehostaa ilmanvaihtoa kesäisin. Automaattinen poistoilmapuhallin ja siirtoilmasäleikkö takaavat miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Kysy lisää ja paranna kotisi ilmanlaatua!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.