fbpx

Mikäli talossa on painovoimainen tai huippuimurilla toimiva ilmanvaihto niin siinä tapauksessa etenkin tätä vaihtoehtoa kannattaa miettiä.  Monissa taloissa tämä voi olla myös ainoa ajankohta, jolloin ilmanvaihtoremontti voidaan toteuttaa järkevästi. Tämä johtuu siitä, että jälkikäteen ei päästä tekemään katon yläpohjaan tarvittavia liitoksia.  Kattoremontin yhteydessä yläpohjaan ja katolle tehtävät asennustyöt voidaan tehdä helposti ja kustannustehokkaasti. Tämä tuo selvää kustannussäästöä asennustöiden osalta. Keskimäärin säästö on noin 600 – 800 euroa.

Ennen kattoremontin aloittamista kannattaa tilata ilmainen ilmanvaihtokartoitus ja selvittää toimiiko ilmanvaihto kodissanne oikein. Sisäilma-asiantuntijamme tutkii kotinne ilmanvaihdon teknisen toimivuuden kahdeksankohtaisella kartoituksella ja kertoo miten ilmanlaatua voidaan parantaa sekä tekee halutessanne teille kiinteähintaisen tarjouksen ilmanvaihtoremontista kattoremontin yhteydessä, jossa huomioidaan alentunut asennushinta.

Muista mainita asiasta sisäilma-asiantuntijallemme ilmanvaihtokartoituksen yhteydessä. Teemme yhteistyötä kattoremontteihin erikoistuneen Suomen KattoCenterin kanssa.

Tilaa ilmanvaihto­kartoitus

Kartoitus on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Ratkaisemme ilmanvaihto-ongelmat

Mikä on Fresh Air Omega?

Fresh Air Omega on huonekohtainen ilmanvaihdin, jossa on lämmöntalteenotto ja suodattimet. Se vähentää energiankulutusta jopa 94 % talvisin ja tehostaa ilmanvaihtoa kesäisin. Automaattinen poistoilmapuhallin ja siirtoilmasäleikkö takaavat miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Kysy lisää ja paranna kotisi ilmanlaatua!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.