fbpx

SUOMEN KATTOCENTER OSTI SISÄILMACENTERIN LIIKETOIMINNAN

Suomen KattoCenter osti SisäilmaCenterin liiketoiminnan

Suomen KattoCenter on ostanut SisäilmaCenterin koko osakekannan 17.7.2023. Yrityskauppa vahvistaa KattoCenterin strategiaa ja asemaa katto- ja rakenneratkaisujen väkevänä ammattilaisena. 

”Olemme innoissamme tästä yrityskaupasta. Kaupan ansiosta palveluvalikoimamme laajenee  kattoremonteista raikkaaseen sisäilmaan ja monipuolisiin ilmanvaihtopalveluihin”, Suomen KattoCenterin toimitusjohtaja Lars Ojansuu toteaa. 

Kauppa on osa Suomen KattoCenterin uutta strategiaa. 

”Tavoitteenamme on nousta katto- ja sisäilmapalvelujen markkinajohtajaksi ja tämä on merkittävä askel tällä tiellä. SisäilmaCenterin osaaminen ja kokemus ilmanvaihtoratkaisuista tulee olemaan arvokas lisä KattoCenterin toimintaan.”

SisäilmaCenter on erikoistunut 1940–1990-luvuilla rakennettujen omakoti- ja rivitalojen ilmanvaihtoremontteihin. Yritys on toiminut menestyksekkäästi Etelä-Suomen alueella ja se tunnetaan alan johtavana omakoti- ja pientaloyhtiöiden ilmanvaihdon parantamiseen keskittyneenä yrityksenä.
Kattoremontteihin erikoistuneen Suomen KattoCenterin tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukkaita ratkaisuja, jotka parantavat talojen kestävyyttä, energiatehokkuutta ja sisäilman laatua.

Lisätietoja antaa:

Lars Ojansuu
Toimitusjohtaja
Suomen KattoCenter
lars.ojansuu@kattocenter.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.