fbpx

SISÄILMACENTER OY JA OUD OY YHDISTÄVÄT OSAAMISENSA

Tiedote. Julkaistu 25.8.2023

SisäilmaCenter Oy ja OUD Oy ovat allekirjoittaneet strategisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö vahvistaa yritysten asemaa sisäilma-alalla, ja tukee SisäilmaCenterin kasvustrategiaa.

Juuri allekirjoitettu yhteistyösopimus tähtää entistä kattavampien ja parempien sisäilmaratkaisujen tarjoamiseen, sillä raikas ja terve sisäilma vaikuttaa ihmisten terveyteen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn. Yhteistyö kertoo SisäilmaCenter Oy:n ja OUD Oy:n sitoutumisesta alan kehittämiseen ja vahvistaa niiden asemaa sisäilmaongelmien kestävien ratkaisujen tarjoajana nyt ja tulevaisuudessa.

SisäilmaCenterin ja OUDin sisäilmaratkaisut pureutuvat sisäilmaan ja sen haasteisiin kattavasti. Palvelussa pureudutaan ongelman tunnistamisesta, mittaamiseen, analysointiin ja korjaaviin toimenpiteisiin. Kokonaisvaltainen lähestymistapa sisäilmaan auttaa yrityksiä luomaan terveellisiä ja tuottavia työympäristöjä, jotka edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja vähentävät terveysriskejä.

SisäilmaCenter Oy:n operatiivisen toiminnan vastuu siirtyy OUD Oy:n Joona Hiltuselle ja Joonas Riihimäelle 4. syyskuuta 2023 alkaen.

SisäilmaCenter Oy on tunnettu sisäilmaongelmien asiantuntija. Kestäviä ratkaisuja monenlaisiin sisäilmaongelmiin tarjoava yritys on viime vuosina panostanut merkittävästi tutkimukseen ja kehitykseen, jotta se voi tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia sisäilmaratkaisuja.

OUD Oy on rakennusalalla toimiva yritys, joka on erikoistunut niin rakentamiseen kuin
konsultointipalveluihinkin. Yritys on hankkinut laajaa kokemusta alalta ja on tunnettu luovista sekä käytännöllisistä suunnitelmistaan. OUD Oy:ssä ymmärretään asiakkaiden tarpeet ja toiveet. OUD Oy:n ammattilaisten käsissä nämä kiteytetään suunnitelmaksi, jossa yhdistyvät toiminnallisuus, persoonallisuus
ja esteettisyys.

Lisätietoja:

SisäilmaCenter Oy
Toimitusjohtaja Lars Ojansuu
Puhelin: 050-381 9109
Sähköposti: lars.ojansuu@kattocenter.fi

OUD Oy
Joona Hiltunen
Hallituksen puheenjohtaja Joona Hiltunen
Puhelin: 050-340 3606
Sähköposti: joona.hiltunen@oud.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.