fbpx

Eroon vedosta ja tunkkaisesta ilmasta

Eroon vedosta ja tunkkaisesta ilmasta

Talon  painovoimainen ilmanvaihto oli toiminut vuosia moitteettomasti. Muutaman viimeisen vuoden aikana, ilma oli kuitenkin alkanut tuntua tunkkaiselta ja kovilla pakkasilla lattian rajassa oli vedon tunnetta.

– Ilmanvaihtoremontin tekeminen oli ollut mielessä, mutta sille ei koskaan tuntunut olevan oikea aika. Kun SisäilmaCenterin myyjä otti yhteyttä, päätin kartoittaa tilanteen.
Ilmanvaihtokartoituksen jälkeen taloon asennettiin kolme Fresh Air Alfa -tuotesarjan tuloilmaventtiiliä eri puolille taloa. Venttiilien paikat mietittiin yhdessä SisäilmaCenterin asentajan kanssa ennen remonttia. Makuuhuoneeseen asennettiin Fresh Air Alfa -tuloilmalaite, joka sekoittaa raittiin ulkoilman katon rajassa olevaan lämpimämpään huoneilmaan. Pesutiloihin asennettiin nykyaikainen poistoilmapuhallin.

– Pesuhuoneen poistoilma toimi aikaisemmin aivan väärään suuntaan. Nyt asennettu
älypuhallin reagoi ilmankosteuteen. Kun kosteus nousee, aktivoituu puhallin ja kuivattaa tilan nopeasti, Malmio kiittelee.

Päivässä raikkaampaa sisäilmaa

Ilmanvaihtoremontin jälkeen vedon tunne on pienentynyt selkeästi ja sisäilma on ollut raikkaampi.  Painovoimainen ilmanvaihto toimii nyt kunnolla, koska uusien venttiilien ansiosta tuloilmaa saadaan nyt tarpeeksi.

Ilmanvaihtojärjestelmä asennettiin rintamamiestaloon päivässä. Sähkötyöt tehtiin seuraavana päivänä.

Ilmainen ilmanvaihtokartoitus

Tilaa ilmanvaihto­kartoitus

Kartoitus on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!

Ilmainen

Ilmanvaihto­kartoitus

Tilaamalla ilmaisen ilmanvaihtokartoituksen saat ammattilaisen tarkastamaan kotisi ilmanvaihdon.